HTML

Street Foci

Focizz bárhol!

Friss topikok

Linkblog

A street foci mozgalom

2007.07.30. 19:42 KisBé

 A Magyar foci sajnos s**r! Ne csak pályán focizzunk, és lelátókról szídjuk a “játékosokat”, hanem menjünk és küldjük mindenhol, az utcán, téren, parkolóban, gyárban or whatever. Mi is ezt csináljuk a barátaimmal. Belógunk építkezésekre, rakárakba és mindenféle extreme helyekre. Minden helyre kitalálunk valami olyan extrát, amitől érdekesebb lesz a dolog. Az Eleven Centerben pl. két különböző szinten volt a kapu, tehát ahhoz, hogy valaki gólt rúgjon lépcsőn kellett felrúgni a labdát, az Erzsébeti Papírgyárban pedig kapu híján égő benzin csíkokkal jelöltük ki a kapukat. Namost az van, hogy mi ezt élvezzük, de már új arcokkal is játszanánk. Voltunk már a Börgöndi laktanyában, a csepeli gyértelepen, a Mammut 2 parkolójában (megjegyzem onnan gyorsan ki is dobtak :-) ).

 Voltunk az Eleven Centerben és a volt Erzsébeti Papírgyárban. Itt az egyik haverunk fel is vette ahogy játszunk. Jó volna ha más is elkezdené az ilyen focikat, és aztán esetleg össze is futhatunk, hogy megmérkőzzünk. Ezért csatlakoztunk mi is a focikörülvesz.hu mozgalmához, (el is küldtük nekik a filmet, támogatásunk jeléül) nameg azért mert tökre összepasszol a mi elképzelésünkel. Jó, hogy elindult egy ilyen mozgalom, ahol megmutathatjuk, szerintünk miről is szól a foci. Mi most megmutattunk hogyan kell, csináljátok Ti is, vegyétek fel, tegyétek a netre, küljétek el nekünk. Mi is így teszünk. Ámen!

Támogassátok a magyar focit, csatlakozzatok a mozgalomhoz!
Regisztráljatok itt!





A gerilla foci 11 arany szabálya (sportot alkotunk wazze :-) )

  1. A foci kéccer tíz perc.
  2. Két csapat játszik, mindegyik 3-3 fő.
  3. Az ellenfelet nem illik leköpni, szídni, vagy felrúgni.
  4. Nincs les… Sose volt.
  5. Nincs kapus, vagy mindenki kapus, mindegy… A labdához senki nem nyúlhat kézzel.
  6. Nincsen csere. Ha valaki lesérül akkor az az ő baja.
  7. A gerilla foci maximálisan titkos. Az utolsó pillanatig az éppen szervező csapat tagjai dobálják körbe a helyszínt. (az időpontot, és a környéket azért előbb elmondják, hogy a kihívók tudjanak vele terbezni.)
  8. 2 hetente találkozunk.
  9. Ha több csapat van, akkor egyenes kieséses rendszerben, találjuk meg kik játszák a döntőt.
  10. A nyertes csapat felel a következő helyszínért. Ezen kívül semmit nem nyer.
  11. A vesztes csapat tagjait viszont labdával 4 lépésről seggbe rúgj a győztes. (döntetlen esetén mindenki vesztes )


11 komment

Címkék: foci street streetfoci focikorulvesz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr93128514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

homár molla2 2007.07.31. 15:59:37

először is első.
másodszor: fujj gerillamarketing.
harmadszor: a magyar foci haljon meg. (ja már meghalt)

Beyonder 2007.07.31. 16:13:44

és nem lehetett volna egy tényleg amatőrnek látszó filmet forgatni egy mobillal, nem pedig olyat amiről kilométerekről szaglik, hogy profi stáb dobta össze?

F mester 2007.07.31. 16:34:34

Nekem Tetszik. Már ha ez tényleg igaz.
Hol lehet játszani veletek?
Üdv.

sarkanyos 2007.07.31. 16:44:21

"Nincs les...sose volt"
:)
Végre valaki foglalkozik a focival ebben az országban. Bár tényleg "s**r!" . Dejóvolna, ha jó volna.

egyhomár 2007.07.31. 16:48:05

Első!!!
Najó nem lehetek, mer a Nagy Homár testvér már leelsőzte:)
De ez amúgy nem néz ki nagysportszergyártócég (nevét nem írom le, mer nem lehet vele Batz papucsot nyerni) reklámnak. Bárki bármit mond...
"Én szeretem a focit"

én is itt vagyok 2007.07.31. 17:19:07

hát én is a homárról, de egyébként is lenne bár cég aki az amatőr focit, kortárs irodalmat, futófesztivált meg ilyeneket támogat
HA MEG EZ NEM NIKE DOLOG, AKKOR TESSÉK SZÓLNI NEKIK, HOGY MOST MÁR IGAZÁNDIBÓL IS ÁLLJANAK MELLÉ

mackocsupra 2007.07.31. 18:18:14

homárnak csak annyit, hogy a magyar fociban még nagyon sok szufla, csak nem profi szinten. Egyébként meg én is szívesen rugdosok bárhol bárkivel, és hogy ezt a Foci körülvesz vagy a nike segíti elő nekem édes mindegy.

gyuresz 2007.07.31. 18:20:21

Inkább egy csapatot dobjunk össze, ha már így együtt vagyunk:)

homár molla 2007.07.31. 18:53:47

az nagyon jó ha az emberek lemennek focizni délután. egészséges és szórakoztató, amikor még nem cigiztem ennyit, én is műveltem. a magyar foci alatt én a nemzeti válogatottat értem, meg a nemzeti bajnokságokban szerplő klubcsapatokat. mind fos.
a szekrényben lóg egy centenáriumi fradi mez még tinédzserkoromból, évente egyszer ránézek, nem eszi-e a moly. azt se tudom, most hányadik osztályban vannak: indulnak-e az enbékettőben? persze nem is érdekel. szóval régen még szerettem a focit, naprakész voltam, most meg már lefosom, mert szar.
nincs ezzel a kezdeményezéssel se baj, ha arról szól, hogy pumpálunk pár milliárdot a magyar gyerekeknek, hadd rúgják a bőrt. de kétlem, hogy ez lenne.
jó focizást a blogolóknak.

börni · http://www.sfbx.extra.hu 2007.08.08. 21:14:18

Kéne egyszer tartani egy igazi kemény streetkupát, olyan igazi országosat. Ha bárkinek tetszett a style és komárom esztergomban van egy csapata csak szóljon, és meccseljünk keményen

tomahauvk 2007.08.10. 11:07:43

szeretnék reklamálni, nem jött meg a batz papucsom
süti beállítások módosítása