HTML

Street Foci

Focizz bárhol!

Friss topikok

Linkblog

Homár főoldalon vagyok, Juhhé

2007.07.31. 17:10 KisBé

Most szólt egy haverom, hogy kinnt vagyunk a homár főoldalán. Juhhé- mondani szokás. De azért az újságírói hitelesség persze nem a legtutibb a hírünkkel kapcsolatban. Valahogy összehoztak minket a Nike-al. Hiteles forrásból közlöm, mi nem vagyunk Nike kampány. Bizonyíték: Nem tudják megfizetni a blogunkat. :) Najó biztos megtudnák, de mi nem kapunk érte pénzt. Nem is kérünk. Pont ez ellen vagyunk. Ne szóljon már a foci a pénzről. A focikorulvesz is erről szól szerintünk, ezért küldtük nekik a videót, amit ide is felraktunk. A lényeg, hogy THX Index! Örülünk, hogy most már páran látják is az oldalunkat.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://streetfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr79129290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kolibri 2007.07.31. 18:30:19

Részemről hajrá! és ne hagyjátok, hogy a Nike felvésérolja a blogjogokat..

Zed 2007.07.31. 18:34:40

Vicces, hogy ha nem merül fel a Nike neve e-körül, akkor soha nem találom meg ezt a blogot. De szerintem rajtam kívül senki más sem... Szóval erőlködhettetek volna, hogy kicsit megismerjék az emberek azt az érzést, hogy: "Igen, mi szeretünk focizni". Tényleg jogos, hogy köszönitek szépen...
Zed

KisBé 2007.08.03. 23:56:19

Örülök, hogy vannak azért páran, akik támogatják a kezdeményezésünket, és nem csak az összeesküvést látják benne. Várom mindenkinek a jelentkezését, aki szeret focizni!
Jelentkezni itt tudtok:
www.focikorulvesz.hu
süti beállítások módosítása